Форумчане, хто розбирається в зовнішній рекламі. Розкажіть будь ласка, як відбувається процес розміщення реклами на білболдах, сітілайтах и др. Що від мене вимагається? Макет і гроші?)
Отредактировано Сергей Незлобин (Пт 00:45)
Форум стран СНГ |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум загородный дом. » Нужен совет.
Форумчане, хто розбирається в зовнішній рекламі. Розкажіть будь ласка, як відбувається процес розміщення реклами на білболдах, сітілайтах и др. Що від мене вимагається? Макет і гроші?)
Отредактировано Сергей Незлобин (Пт 00:45)
Йдете в агенство, даєте їм макет, домовляєтеся, обумовлюєте терміни і все таке, платите, розміщують)) ось якось так. Головне щоб реклама спрацювала
Отредактировано Наталья Власова (Пт 00:52)
Зверніться в це рекламне агентство https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/skr … ya-oblasti , я у них нещодавно замовила рекламу на скроллах. На своєму бізнесі ще не відчула, але читала на багатьох бізнесфорумах, що ця реклама дуже єффективна, головне, щоб вона була у прохідному місці.
Отредактировано Зоряна (Пт 02:08)
Багато залежить від місце розташування магазину, а так само від його виду .Я б порадив ще вивіску яскраву велику і інформаційну зробити, може спрацювати.
Отредактировано Arseniy (Пт 03:04)
Спасибочки всем за таку корисну інформацію, тепер буду це використовувати для розвитку свого бізнесу.
Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум загородный дом. » Нужен совет.