Форум стран СНГ

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум загородный дом. » Канцтовари, де купуєте?

Канцтовари, де купуєте?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Бажано порадьте такі варіанти магазинів, де можна купувати онлайн і з доставкою новою поштою. Буду вдячна за особисті рекомендації відносно правильного оформлення замовлення.
Ми раніше купували в одному магазині багато років, а це він перестав працювати чомусь.

0

2

Так можна ж самостійно нічого і не оформлювати, а простіше всього просто буде звернутися до менеджера магазина і він все вам швиденько оформить.
Ми част так робимо щоб не витрачати час на дрібниці такі.

0

3

бибика написал(а):

Так можна ж самостійно нічого і не оформлювати, а простіше всього просто буде звернутися до менеджера магазина і він все вам швиденько оформить.
Ми част так робимо щоб не витрачати час на дрібниці такі.

Це мій улюблений способ для того щоб все купувати, мені так подобається, коли менеджер все оформлює! Після цього точно знаю, що все підібрав так як потрібно.
Жаль, що не в усіх магазинах таке можливо.

0

4

Головне відразу уточнити всі моменти про оплату/доставку, хоча ми замовляємо на цьому сайті канцтовари https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/ і все як написано, ось так і є. Ніяких проблем з доставками точно не було. Відправка в день замовлення зазвичай. Можна отримати кваліфіковану допомогу при замовленні відносно різних категорій товара, це якщо потрібно звичайно.

0

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум загородный дом. » Канцтовари, де купуєте?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно