Форум стран СНГ

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум животные. » Потрібні поради, як привчити кошеня ходити на лоток

Потрібні поради, як привчити кошеня ходити на лоток

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Дуже хотіла кота, ніколи не було. Завела .... Живе у нас вже більше двох місяців і жодного разу не покакав куди потрібно. Спочатку паскудив під комп'ютерним столом. Потім прибрали дроти, стали тикати мордою і все - паскудить де хоче!!! Більше не можу. Віддати б так немає куди, а на вулицю вигнати шкода. Що з ним робити не знаю. Донечці (три роки) весь будиночок Барбі запаскудив!!!

Порадьте, як привчити кошеня ходити на лоток, є якісь прийоми, хитрощі? Караул, допоможіть!

Теги: як привчити кошеня ходити на лоток

0

2

Я вже думала, що щось серйозне!!! Налякали! Ну відведіть йому цей будиночок Барбі - нехай персональним туалетом стане ... Тільки не виганяйте - не можна так зраджувати! Це тепер ваш хрест.

Ось кілька порад і способів, як привчити кошеня ходити на лоток https://pani.best/prosti-porady-iak-pry … -do-lotka/ , але кожен котик - індивідуальність, тому пробуйте по-всякому.

0

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум животные. » Потрібні поради, як привчити кошеня ходити на лоток

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно