Форумчани, є питання де можна придбати прикольну канцелярку, цього року донька подруги йде до школи хочу їй подарувати коробку із різним канцелярським приладдям. Задумка була про велику коробку, але після двох магазинів, вирішила, що треба в інтернеті шукати, бо в мене грошей не вистачить на мою ідею.
канцтовари
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Пт 07:09
Ой, це ви собі проблему придбали, бо всі в кого є діти школярі прекрасно знають, що канцелярка коштує дорого і треба бути Рокфелером щоб велику коробку накупити. Спробуйте на АлыЕкспресі замовити, може хоч так вийде.
Поделиться3Пт 07:10
Та я вже де що там замовила, але боюся, що воно не дійде вчасно, хоча до вересня ще багато часу, але ж ви знаєте закон підлості - саме ця посилка десь там затримається або загубиться, тому все ж таки потрібен магазин поближче.
Поделиться4Пт 07:12
Якщо потрібні якісні канцтовари, то прицініться на сайті інтернет магазину Офіс Центр, я там зазвичай роблю замовлення. Нещодавно замовляла собі для домашніх документів пластикові портфелі, до речі моя порада вдома саме так тримати документацію, так вона завжди на місці. А якщо про прикольні канцтовари то в них на сайті є цілий розділ саме такої канцелярки - https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/