Форум стран СНГ

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум полезные советы. » Порадьте фірму Де купити кондиціонер, живу на Дніпрі

Порадьте фірму Де купити кондиціонер, живу на Дніпрі

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Обговоримо? Де купити кондиціонер? В інтернет-магазині, може у відомій мережі магазинів побутової техніки? Може що дешевше пошукаємо? Так все ж де краще?

0

2

Я купував Кондиціонер Akira AC-FR45HGN в інтернет-магазині. Віддаю перевагу сам вивчити товар і зробити вибір, а то приходиш в магазин, а там спеціально навчені менеджери тобі продадуть всяке барахло втридорога. Не хочу, щоб на мені наживалися. Купуючи техніку в звичайному магазині, ти платиш зарплату продавцям, платиш за оренду приміщення.

0

3

Тут можете купити кондиціонер на Дніпрі за недорогою ціною тут https://prombaza.com.ua/. ми так само в минулому році думали Де купити кондиціонер, але так і не купили його. Гроші, відкладені на цю техніку, довелося витратити на ремонт машини. Тепер Кондиціонер ми плануємо купити восени. До літа потрібно буде його встановити.

0

Вы здесь » Форум стран СНГ » Форум полезные советы. » Порадьте фірму Де купити кондиціонер, живу на Дніпрі

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно